Produkter jag ångrar att jag köpte

Jag ska göra ett inlägg med produkter jag ångrar att jag köpte och kom ihåg inna du börjar i frågasätta allting att det här är mina åsikter och vad jag tycker. Du kanske fullkomligt älskar någon av dessa produkter och jag vill inte säga med detta inlägg att du är dum eller korkad som tycker det. Produkter passar för alla olika typer av hud och smaken är som baken som man brukar säga. Så hata mig inte för att jag kanske dissar en av dina favoritprodukter. 
 
1. Maybelline FITme Foundation
Det här är en produkt som är så sinnessjukt hypad på youtube och utanför youtube och internet men faktum är att jag nog inte kan säga något ont om denna foundation för faktum är att den är helt fel på mig. Alltså att jag har gjort alla fel man kan göra när jag köpt denna foundation. Jag har köpt den i en färg som är alldeles för ljus för min hy och dessutom en nyans som är anpassad för kall hy och jag har varm hy så ja ni fattar kanske varför denna inte funkar på mig. Så jag ska helt enkelt köpa rätt färg som är anpassad för varm hy. Fråga mig inte varför jag gjode detta misstag...
 
2. Maybelline FITme Foundation Anti Shine Stick
Okej ni tänker säkert att jag har gått och blivit knäpp nu men faktum är att denna inte alls funkar på mig. Jag har i den rätt färg och trots det täcker den inte särskilt bra och jag blir glansig efter typ två timmar vilket nog inte är meningen. Så jag antar att jag kanske har för oljig hy för denna. UPDATE: Jag ha inte i rätt färg den är alldeles för mörk för mig. 
 
3. I.D. Bare Minerals Puder
Det var nu ett tag sedan jag använde detta puder men jag minns att min hy inte alls mådde bra av den, jag använde det när jag var inne i en gröve acneperiod och finnarna blev bara fler och fler. Min hud fick en total "break out" eller vad man ska säga. Jag läste nu att detta är bra för torr hy, kanske var det därför som min hud regagerade för jag har allt annat än torr hy. Jag har en väldigt oljig hy....
 
4. The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream
Denna kräm ska göra huden mjuk och slät efter en lång dag och det måste jag säga att den verkligen gör men jag blossar upp av den. Inte lika mycket som med I.D pudret men min hud var bra ett tag och efter att ha börjat använda denna kräm har det blivit snäppet sämre. 
 
5. Benefit Bo-ing Concealer
Med tanke på att jag pratat så exalterande om Benefit förut kanske ni nu blir lite fundersamma men nej det är inte som ni tror. Jag tror detta är en väldigt bra concealer en jag har köpt en alldeles för mörk färg. Jag har i färgen nummer 04 och borde nog ha i 03 eller 02. Men som sagt inget ont om concealern har bara köpt en lite för mörk färg. Anledningen till att jag då har med den i det här inlägget är för att den kostar 145 kronor och för en concealer är det ganska dyrt. 
 
 6. Gina Tricot Blush Brush
Jag gick till Gina Tricot för att köpa en sneskuren borste för att kunna applicera bronzer på snyggaste sätt och jag kan säga att det var ett misstag för även om den applicerade min bronzer på ett snyggt sätt så var strårna otroligt hård, det var inte skönt att ha denna i ansiktet. Jag lät min kompis pröva den lite snabbt och hon tyckte exakt som jag så, om ni letar efter en mjuk borste håll er borta från Gina Tricots borstar!
 
7. Depend Nail Polish Remover
Okej, detta är egentligen i sig ingen dålig produkt. Den gör det den ska alltså tar bort mitt nagellack väldigt bra men jag har kommit på att jag inte gillar flytande removers för naglarna, för grejen är att vi ju då använder oss att bomullsrondeller och fjunen eller vad man ska säga i bomullsrondellen fastnar bara på naglarna och är svåra att ta bort sen. Så ingen mer flytande remover för min del. 
 
8. ACO Dagkräm
Jag köpte den här från ACO när jag var i kris för en dagkräm i somras men jag råkade köpa helt fel typ, köpte för torr hy och den har inte fått mig att blossa upp men den gör inte det den ska just därför. Min hy får ingen BABAM feeling som en dagkräm borde göra. Sen luktar den inte speciellt gott. 
 
9. ACO Nattkräm
Jag tar med denna mest för att den luktar sjukt äckligt. Den luktar värre än dagkrämen. För även om den får min hy att bli sååå len så kan jag inte stå ut med lukten av den här haha. Sen finns det nattkrämer som jag gillar mycket bättre och därför står den här i princip bara.